İscehisar Baddal Aygün Anadolu Lisesi

WEB https://baddalaygunaol.meb.k12.tr
Adres : ESKİ HAMAM MAH. AFYON CAD. NO: 88/1 İÇ KAPI NO: 1 İSCEHİSAR / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : BİR ADIM ÖNDE OLMAK
MİSYON : Bilimin ışığında,Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda,dünü,bugünü ve yarını bütünleştirerek,erdemli bir insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün,etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
BAŞARILAR : 2013-2014 Eğitim öğretim yılında LYS (4 yıllık) başarı yüzdesi:%88 2014-2015 Eğitim öğretim yılında LYS (4 yıllık) başarı yüzdesi:%89 Bunun yanında çeşitli sportif ve kültürel yarışmalarda kazandığımız başarılardan bazıları: Afyon Genç Kızlar Hentbol 1. Afyon Genç Kızlar Basketbol 1. Afyon Genç Erkekler Masa Tenisi 2. Afyon Genç Erkekler Voleybol 3. Afyon Genç Kızlar Voleybol 4. İscehisar Genç Erkekler Futbol 1. İscehisar Genç Erkekler Voleybol 2. İscehisar Bilgi Yarışması 1.

Saatler : 08.40-16:10
Yabancı Dil : İNGİLİZCE-ALMANCA
Isınma : KALORİFER-KÖMÜR
Pansiyon :
Servis : Afyonkarahisardan okulumuza özel Servisler vardır. Öğrenciler haftaiçi her sabah mahallelerinden alınır,Akşam okul bitiminde mahallesine bırakılır.(Ücretli)
Ulaşım : İSCEHİSAR BELEDİYESİ OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR. 13 HATTAN ÜCRETSİZ KÖY SERVİSLERİ VARDIR.
Yerleşim Yeri : Eskihamam Mah. Afyon Cad. No:88/1 İscehisar/Afyonkarahisar Afyon-Ankara yolu üzeri
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 22 km İlçe merkezine 3 km
Kontenjan Bilgileri : 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Kontenjanı: 102